Het plan

Op de Eilanden van Hain ontmoeten verleden, heden en toekomst elkaar

Eilanden van Hain dankt zijn naam aan de historie van Krommenie. 't Hain is namelijk een archeologische vindplaats nabij de Busch en Dam. Hier heeft ooit een Romeinse wachttoren, militaire vesting of heiligdom gestaan. Ook de namen van de woningen vinden straks hun oorsprong in het verleden. 

Voor iedereen een eigen huis op de Eilanden van Hain

Het woongebied bestaat straks uit verschillenden eilanden met circa 235 duurzame woningen. Door het landschap de wijk in te brengen, prikkelen we iedereen om te genieten van het buitenleven en de omringende natuur.

In de gezellige straten en hofjes waar bomen, hagen en voortuinen het straatbeeld bepalen komt een grote variëteit aan woningtypen beschikbaar. Samen vormen deze een mooie en aantrekkelijke woonomgeving. Van eengezinswoningen tot herenhuizen en van twee-onder-één-kapwoningen tot vrijstaande villa’s. Allemaal gebouwd met oog voor detail, duurzaam en klaar voor de toekomst.  Een unieke plek waar de natuur je omarmt en binnen en buiten samen komen. Waar je gezond en gelukkig kunt leven en je in verbinding bent met de buurt.  We zorgen voor een helder proces waarin je de mogelijkheid krijgt je woning aan te passen naar jouw wensen, persoonlijke situatie en/of smaak, zodat je vanaf de eerste dag kunt genieten en écht thuis komt in je nieuwe huis. 

Planning

We streven naar start verkoop van de eerste fase medio 2025. Na de voorbelasting van de gronden, worden deze bouwrijp gemaakt. Daarna starten we de bouw van de eerste fase, naar verwachting neemt deze circa 1,5 jaar in beslag. 

In het voorjaar van 2025  kunnen we meer beelden delen en maken we steeds meer bekend over de woningen, de specificaties en planning. Dan wordt je ook meegenomen in het proces dat je als koper kunt verwachten. 

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste nieuws, blogs, interviews of toekomstig aanbod? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. 


Volg ons www.instagram.com/eilandenvanhain