• Blog
  • 7 oktober 2024
  • Geplaatst door TeamEilandenvanHain

Maak kennis met de makelaars van de Eilanden van Hain: Robert de Joode en Bert van Vulpen

Voor de verkoop van nieuwbouwwoningen in de Eilanden van Hain werkt gebiedsontwikkelaar AM samen met twee gerenommeerde makelaarskantoren: Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en KRK Nieuwbouwmakelaars. We ontmoeten Bert van Vulpen en Robert de Joode, twee doorgewinterde professionals met diepe wortels in deze regio. En leuk: we komen erachter dat ze als ‘jonge binkies’ in het projectgebied opgroeiden. De Eilanden van Hain waren hun achtertuin.

Het is leuk om in het kantoor langs de Provincialeweg jeugdherinneringen op te halen en te horen hoe fijn het wonen in Krommenie in de jaren 70 en 80 was, en nu nog is. Maar bovenal horen we graag van hen wat toekomstige bewoners nu al kunnen ondernemen in de aanloop naar hun mogelijke droomhuis en de verkoop van hun huidige woning.

Nu hoor ik sommigen van u denken ‘Er staat nog geen piketpaaltje in de grond, ik wacht het voorlopig rustig af’. En toch, een vroege oriëntatie op de koop van een nieuwbouwwoning is juist in deze fase belangrijk, weten de makelaars. Het is nú de perfecte tijd om je alvast goed te laten informeren.

 

Warme herinneringen 

Bert van Vulpen (57) en Robert de Joode (54) hebben allebei een deel van hun jeugd doorgebracht in Krommenie, dichtbij het huidige projectgebied van de Eilanden van Hain, in de wijk Zuiderham. Hoewel ze elkaar in die tijd niet persoonlijk kenden, delen ze warme herinneringen aan het opgroeien in een veilige, groene en rustige omgeving met volop voorzieningen.

Bert vertelt: “Ik groeide op in een bungalow aan de Neptunuslaan. Dit was een straat met een mix van huur- en koopwoningen. Met jonge gezinnen en senioren. Het was een harmonieuze omgeving waar we als kinderen samen naar school liepen en op dezelfde clubs zaten.”

Robert woonde vanaf zijn vijfde met zijn ouders iets verderop, aan de Marslaan en deelt dezelfde ervaring. “Deze woonwijk aan de rand van Zaanstad was ook voor mij een speeltuin met de voetbalvelden om de hoek en veel vrienden om mee op te trekken. Of het nu kanoën was in de zomer of schaatsen in de winter, we hadden alles om ons heen en jong en oud voelde zich er veilig.”

Hoe mooi is het dat verleden en heden elkaar hier weer ontmoeten.

 

Alles binnen handbereik

Waar veel voorzieningen verdwijnen uit dorpen blijven de voorzieningen in Krommenie behouden. Robert: “Of je nu een jong gezin hebt of een senior bent, alles is in Krommenie binnen handbereik: scholen, sportfaciliteiten, restaurants, winkels en beauty- en zorgvoorzieningen. Er is zelfs nog een grote bibliotheek en een zwembad met regiofunctie. En in de gezellige winkelstraat in het centrum zijn regelmatig leuke markten en drukbezochte braderieën.

“En als je kinderen gaan studeren, hoeven ze niet meteen op kamers te gaan wonen”, weet Bert. “Want met het ov ben je als student binnen een half uur in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar.”

 

Samenwerking met AM

De samenwerking tussen Bert van Vulpen en KRK Makelaars is niet nieuw. De makelaarskantoren werken vaker samen. Voor het project de Eilanden van Hain van AM zijn ze al een tijdje aan boord. En met hun kennis van de regio en jarenlange ervaring in nieuwbouwprojecten zijn ze de ideale partners om toekomstige bewoners van de eilanden te begeleiden.

 

Unieke kans

“Achter de schermen wordt hard gewerkt aan dit prestigieuze project aan de rand van Krommenie. De nieuwe situatie is echt een unieke kans voor Krommenieërs om door te stromen. Met respect voor de rijke historie van de plek en de aanwezige natuur maken we hier een groene enclave waar je straks heerlijk woont”, aldus de makelaars.

“Wil je privacy, dan heb je hier een heerlijke tuin aan het water om te vertoeven. En wil je gezelligheid, dan is er ruimte om met je buren op een steiger te borrelen aan het water.”

 

Duurzame wijk

In deze duurzame wijk staat gezondheid en samenzijn centraal. Het is dé plek waar je ontspant, geniet van buiten wonen en waar ruimte is voor al uw woonwensen. De mooie straten met groene hagen bieden plek aan prachtige vrijstaande villa’s en karakteristieke tweekappers of statige herenhuizen in een sfeer die luxe en comfort ademt.

Via de website houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. 1 ding staat vast, wonen op deze eilanden zijn een ‘once in al lifetime opportunity’, een unieke kans om uw droomplek te vinden.

 

Vroeg oriënteren

De belangrijkste boodschap van de makelaars voor nu is dat het voor potentiële kopers verstandig is om zich nu al te gaan oriënteren op de mogelijkheden van een nieuwbouwwoning op de Eilanden van Hain.

“Hoe eerder je begint, hoe meer tijd je hebt om alles goed in kaart te brengen, van je financiële situatie tot de verkoopwaarde van je huidige woning. Dit geeft rust en voorkomt stress over zaken zoals hypotheekfinanciering en de verkoop van je bestaande huis.”

“Daarnaast is er het voordeel van goed voorbereid zijn wanneer de toewijzingen van de woningen beginnen. Als je je nu al laat informeren, is erbij de toewijzing al een goed beeld van de financiële situatie. Je hebt dan een helder beeld van je financiële mogelijkheden en kunt snel schakelen. Dit maakt het proces veel efficiënter en geeft je een beter gevoel van zekerheid.”

 

Veelgestelde vragen en inschrijven

Hoewel de definitieve ontwerpen en prijzen van de woningen nog niet bekend zijn, kunnen geïnteresseerden zich nu wel al inschrijven op de website van de Eilanden van Hain.

Dit is niet alleen belangrijk om goed op de hoogte te blijven, het is ook slim om binnenkort alvast een informatief gesprek met een van de makelaarskantoren in te plannen. De makelaars kunnen u nu al vertellen hoe het een en ander straks in zijn werk gaat en kunnen bijvoorbeeld de waarde van de eigen woning met u bespreken.

Heeft u interesse in wonen op de Eilanden van Hain? Wacht dan niet te lang en schrijf u hier in.

Meer informatie:

KRK makelaars en HypotheekNet

Bert van Vulpen makelaars +hypotheken

Deel
Gekopieerd!

Bomendag 30 oktober

Waar: Marslaan
Wanneer: 30 oktober 2024
Tijd: 15:00-17:00

We maken graag kennis,
de koffie staat klaar!

Download Flyer