• Blog
  • 6 september 2024
  • Geplaatst door TeamEilandenvanHain

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Eilanden van Hain met de BouwApp

Wat nu nog een verwilderd terrein is - het voormalige Provily Sportpark - verandert stap voor stap in een duurzame, groene woonwijk. De komende tijd staat er veel te gebeuren. Als u in de buurt van dit project woont, kan dit invloed hebben op uw dagelijks leven. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er in uw omgeving gebeurt. De BouwApp helpt u hierbij. In dit artikel leggen we de voordelen van deze app in detail uit.

Waarom is de BouwApp belangrijk?

Het is cruciaal dat het projectteam van AM en BAM helder en proactief communiceert met de omgeving en alle betrokken partijen. Goede communicatie is essentieel voor het behouden van positieve relaties tijdens de bouw. Omwonenden moeten tijdig geïnformeerd worden over belangrijke ontwikkelingen.

Neem bijvoorbeeld de bouwontsluiting van de N203 of de voorbelasting van de terreinen Provily en (op termijn) Slibkuil. Er staan ingrijpende activiteiten gepland. Denk aan bouwverkeer door Krommenie-West en tijdelijke wegafzettingen.

Dit zijn zaken die u als omwonende graag vroegtijdig wilt weten. Daarom is gekozen voor de BouwApp. Met een kort bericht of een update bereiken we mensen veel sneller dan via de traditionele media of post.

Voor het project Eilanden van Hain is er een aparte sectie aangemaakt in de BouwApp. Deze mobiele applicatie houdt omwonenden op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen, van de start tot de oplevering van de woonwijk.

 

De BouwApp is er voor u

Iedereen met een smartphone kan de BouwApp gebruiken. Woont u in Zuiderham of Noorderham? Dan raden we u in het bijzonder aan om de app te downloaden en te gebruiken voor het project Eilanden van Hain.

 

De voordelen van de BouwApp

De BouwApp biedt bewoners van Noorderham en Zuiderham een moderne manier om betrokken te blijven bij het bouwproject. Updates kunt u liken en eenvoudig delen via sociale media.

Woont u in de buurt, heeft u een bedrijf in de omgeving, of overweegt u in de toekomst in deze wijk te gaan wonen? Installeer dan de BouwApp vandaag nog. Zo blijft u vanaf vandaag altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen rondom de bouw van de Eilanden van Hain.

Volg ons via: BouwApp Eilanden van Hain.

 


Hoe werkt de BouwApp?

Het gebruik van de app is eenvoudig:

  1. Download de app: Ga naar de App Store of Google Play en zoek naar de BouwApp. Installeer de app op uw smartphone.
  2. Start de app: Bij het eerste gebruik wordt u gevraagd akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden.
  3. Zoek het project: U landt op de ontdekpagina, waar u kunt zoeken naar het project Eilanden van Hain. Gebruik de zoekfunctie of blader door de categorieën zoals 'dichtbij', 'nieuw', 'populair', of gebruik de kaart.
  4. Volg het project: Zodra u het project Eilanden van Hain hebt gevonden, klikt u op 'volgen'. Het project wordt dan aan uw favorieten toegevoegd en is gemakkelijk toegankelijk bij het openen van de app.
  5. Blijf op de hoogte: Door het project te volgen, ontvangt u pushmeldingen over belangrijke updates, omleidingen, of mijlpalen. Deze meldingen helpen u altijd op de hoogte te blijven van de werkzaamheden in uw omgeving.

Deel uw mening en blijf betrokken

Via de sectie 'Feedback' kunt u uw mening en ervaringen delen over het project. Heeft u een vraag, melding, klacht, of suggestie? Neem dan eenvoudig contact op met onze community manager via de 'Contact' functie in de app.

Wanneer u een reactie ontvangt op uw vraag of melding, krijgt u hiervan een melding in de app. Uw gesprekken met de community manager zijn terug te vinden onder 'Berichten'.

Deel
Gekopieerd!