Eilanden van Hain

Gelukkig en gezond wonen te midden van water en natuur van de Zaanstreek. Ontworpen en gemaakt met respect voor de aanwezige natuur en de rijke historie van deze unieke plek. Genieten, ontspannen en herinneringen maken. Dat is wonen op Eilanden van Hain

Duurzame toekomst

Het streven is een A++++ label voor alle woningen. Onder andere dankzij zonnepanelen, een warmte- en koelingspomp en een batterij voor je eigen energieopslag.

Divers woningaanbod

Je kunt straks kiezen uit een gevarieerd woningaanbod van eengezinswoningen, fraaie hoekwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa's

Zelf bouwen

Vanaf een lege kavel je eigen droomhuis realiseren? Dat kan! Er komen, in de toekomst, op de Eilanden van Hain namelijk ook vrije kavels beschikbaar.

Een verbonden geschiedenis

Een verbonden geschiedenis

Welkom bij Eilanden van Hain, waar de geschiedenis tot leven komt. Hier stond ooit een Romeinse wachttoren en ontstaat nu een plek waar buren elkaar kennen, helpen en samen genieten van een kop koffie. Bij Eilanden van Hain sta jij centraal. Jouw ideeën en wensen zijn belangrijk voor ons. Participatie van betrokkenen is daarom essentieel.

Duurzaamheid is hier standaard. We beschermen de natuur, verplaatsen waar mogelijk bomen en zorgen goed voor de nu aanwezige dieren. Onze gasloze woningen zijn uitgerust met zonnepanelen, warmtepompen en een batterij voor energieopslag, zodat jij klaar bent voor de toekomst. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik meld mij aan

Wonen waar verleden, heden en toekomst elkaar ontmoeten

Het ontwerp van het landschap is in handen van FLUX landscape architecture. Model voor het plan staat het grillige patroon van de oude polders uit de Zaanstreek, waarin de structuur van sloten nog vaag te herkennen is. De voormalige sportvelden worden eilanden waardoor er veel ruimte is voor water. Hierdoor is het gebied volledig waterbergend.

Nieuws

Nieuws
Succesvolle eerste participatiebijeenkomst
De eerste participatiebijeenkomst Eilanden van Hain heeft dinsdag 11 juni plaatsgevonden bij Sporting Krommenie. Met een flinke opkomst van…
14-06-24 Lees meer
Nieuws
Ooit liepen er Romeinse soldaten op de Eilanden van Hain
06-06-24 Lees meer
Nieuws
We zijn er weer!
05-06-24 Lees meer
Nieuws
Community manager Eilanden van Hain gestart
05-06-24 Lees meer

Interesse in Eilanden van Hain?

Meld je hier aan en mis geen enkele update